Garantie

Concurenta tot mai mare ne-a determinat sa realizam o tipografie in Bucuresti care sa respecte cele mai inalte standarde. 

Produsele si serviciile de calitate pe care le-am oferit clientiilor nostri, au facut in scurt timp diferenta dintre noi si ceilalti.  

Experiența de peste 17 ani și pasiunea cu care lucrăm ne dau încrederea că vei fi nu doar mulțumit, ci chiar încântat de colaborarea cu noi.

Examinăm cu atenție fiecare proiect, ne asigurăm că sunt respectate întocmai specificațiile tehnice, optimizăm și verificăm fișierele de producție pentru a elimina orice eroare și livrăm lucrarea la termenul stabilit.

Pentru a te convinge de calitatea produselor noastre îți putem pune la dispoziție lucrări asemănătoare, mostre din materialele folosite si in unele cazuri mostra chiar din lucrarea dorita.

Dacă ai nevoie de consiliere (gratuit), te rugăm să ne suni sau sa trimiți solicitarea iar un reprezentant de-al nostru te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Refacem lucrarile fără costuri suplimentare dacă vom constata erori apărute din vina noastră.

Refacem lucrarile la un preț redus pe care îl vom stabili împreună, dacă vom constata erori care nu ne aparțin.

Vom acorda o reducere substanțială pentru o comandă ulterioară dacă lucrarea nu va fi livrată la termenul stabilit.

Punem mare preț pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, de aceea vom lua în considerare și vom rezolva orice observație primita.